> Home
> Products
> Product Information
> Order
> Contact
 

Reflexor®  BVBA

Koningsdreef 25
B 8820 Torhout
België

Tel: +32 (0)50  211 373
Fax: +32 (0)50 217 216

E-Mail: mail@reflexor.be
Internet: www.reflexor.be


 

Fargeot

 

Dit gamma is onder andere bestemd voor diabetici. De brede modellen zijn uitgevoerd in ultrasoepele stoffen die gevoerd zijn met zacht katoen. De modellen vouwen volledig open, waardoor in-en uitstappen heel gemakkelijk gaat. De speciale vezel Amicor is ontworpen voor een optimale hygiëne en doorstaat 200 wasbeurten.

Reflexor
 

 

Het merk Reflexor staat voor een gamma schoenen, sandalen en muiltjes met massage-voetbed, die de reflexzones in de voetzool masseren bij het stappen. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd in voeten en benen, waardoor deze minder vlug vermoeid worden of koud aanvoelen. Reflexor richt zich vooral tot de orthopedist en de schoenenzaken die comfort en orthopedie als specialiteit hebben.

Baldo

Lang staan of wandelen kan bloedcirculatieproblemen verergeren en leiden tot vermoeidheid van de benen en voeten. Daarom werd de Baldo-klomp ontworpen. Baldo is de enige klomp ter wereld met een "uniek veersysteem" gekenmerkt door een "speciale stalen veer". Deze werd in de beste Europese labo's grondig getest om een maximum betrouwbaarheid te bereiken en weerstand te bieden aan gewicht.

Dankzij de elasticiteit van de veer wordt de schok geabsorbeerd, zodat iedere stap een stimulatie van de bloedsomloop is. Dit vermindert de vermoeidheid, voorkomt een onevenwichtige verdeling van het lichaamsgewicht. 

De veer stimuleert ook de bloedcirculatie in voeten en benen door de zachte schok die doorgegeven wordt naar de voeten. Dit voorkomt spataders en pijn in het scheenbeen. Om de gezonde eigenschappen van het "veersysteem" optimaal tot zijn recht te laten komen, worden enkel de beste materialen gebruikt.

De gebruikte materialen (beukenhout, echt leder, anti-allergische draad) respecteren volledig de natuurlijke balans die de voeten verdienen en hullen ze in een perfect natuurlijke en bovendien ecologische schoen. Gesterkt door de opgedane ervaring en aangespoord door de algemene erkenning, vooral uit de medische hoek, streven we ernaar de meest diverse verlangens te bevredigen, wat comfort betreft. Er werd dan ook een nieuw anatomisch voetbed met teengrip ontworpen en aan het bestaande gamma toegevoegd. Al duizenden mensen hebben in Baldo de ideale klomp gevonden voor zowel arbeid als vrije tijd.

Momenteel is er totale uitverkoop op de Baldo-reststock !

 

Abeba

Abeba staat voor een collectie uiterst professionele beroepsschoenen met glijwerende of anti-statische zolen voor comfortabel werken in ziekenhuizen en labo's.  Voor het werk in grootkeukens of de voedingsindustrie zijn de comfortschoenen met anatomisch voetbed, bestand tegen vet en met glijwerende zolen uiterst geschikt.  Al deze schoenen zijn vervaardigd uit glad leder en  volgens de Europese normen EN 344-347 voor zekerheids-en beroepsschoenen.  Deze en nog vele andere troeven maken dat Abeba zich situeert bij de leiders van Europa wat betreft de productie van deze artikelen.